Monday, June 13, 2005

Awet Muda DGN Tertawa, percaya gak...

Tertawa memang salah satu bentuk pengekspresian diri yang paling menyenangkan, sekaligus juga merupakan salah satu misteri universal. Banyak penelitian yang menunjukkan bahwa tertawa bermanfaat banyak untuk kesehatan Anda. Dengan melakukan hal satu ini, Anda dapat melepaskan emosi dan ketegangan yang tertahan. Simpanan emosi dalam diri Anda pada saat marah, takut, sedih, stress, atau bosan yang harus disalurkan seakan menemui ’pipa’ yang cocok dengan tertawa. Apalagi kalau bukan karena tertawa merupakan salah satu alternatif terbaik untuk menemukan jalan keluar dari ketegangan.

1. Penghilang Stress
Tertawa yang berasal dari dalam hati dan bukan sekedar basa-basi belaka akan mengurangi tingkat stress tertentu. Bukan itu saja, tertawa bahkan juga menumbuhkan hormon. Ini sangat bagus karena hormon stress itu sendiri akan menekan sistem kekebalan, sehingga meningkatkan jumlah platelet (sesuatu yang dapat menyebabkan gangguan dalam arteri) dan meningkatkan tekanan darah Anda. Jadi rajin tertawa menghindarkan Anda dari serangan hipertensi.

2. Penebal Kekebalan Tubuh
Tertawa pada dasarnya akan membawa keseimbangan pada semua komponen dalam sistem kekebalan tubuh Anda. Dengan sistem kekebalan tubuh yang semakin kuat, penyakit tidak mudah menghampiri, sehingga tertawa bisa menjadi ’vitamin’ tambahan yang menjaga tubuh Anda rentan penyakit.

3. Penambah Jumlah Oksigen
Tertawa akan meningkatkan aliran darah sekaligus juga oksigen dalam darah, yang dapat melancarkan pernapasan Anda. Bagus untuk Anda yang menderita asma.

Friday, June 10, 2005

He...he...he...

Good Luck yagh buat ante-ante yang akan menghadapi testing.

"GOOD LUCK" buat loe semua yagh

Saturday, June 04, 2005

Just Want To Say To You

He...he...he... we want to say to you , if UTAMANISEKALIMUT is one of our members.

The Simplest Gank


~~~#######~~~#####~~~~~
~~~####~~~~~~###~~~~~~~
~~~~~######~~##~~###~~~
~~~~~####~~~~##~~~##~~~
~~#####~~~~~~#######~~~

Friday, April 15, 2005

Leonardo da Vinci

Who was Leonardo da Vinci?
*He had a keen eye and quick mind that led him to make important scientific discoveries, yet he never published his ideas.
*He was a gentle vegetarian who loved animals and despised war, yet he worked as a military engineer to invent advanced and deadly weapons.
*He was one of the greatest painters of the Italian Renaissance, yet he left only a handful of completed paintings.

What, where, and when?
In the fifteenth century, Italy was not the unified country we know today. At that time the boot-shaped peninsula was divided into many small independent states. Naples in the south was ruled by a series of kings. Popes of the Roman Catholic Church ruled the middle section. To the north different families controlled the largest and wealthiest city-states of Florence, Milan, and Venice. They fought wars against each other and against smaller neighboring states to increase their power.

Right to Left
*Leonardo wrote in Italian using a special kind of shorthand that he invented himself. People who study his notebooks have long been puzzled by something else, however. He usually used "mirror writing", starting at the right side of the page and moving to the left. Only when he was writing something intenPeople who were contemporaries of Leonardo left records that they saw him write and paint left handed. He also made sketches showing his own left hand at work. Being a lefty was highly unusual in Leonardo's time. Because people were superstitious, children who naturally started using their left hands to write and draw were forced to use their right hands.
*No one knows the true reason Leonardo used mirror writing, though several possibilities have been suggested:
He was trying to make it harder for people to read his notes and steal his ideas.
He was hiding his scientific ideas from the powerful Roman Catholic Church, whose teachings sometimes disagreed with what Leonardo observed.
Writing left handed from left to right was messy because the ink just put down would smear as his hand moved across it. Leonardo chose to write in reverse because it prevented smudging.

Why do you think Leonardo wrote in reverse?
ded for other people did he write in the normal direction

Wednesday, March 23, 2005

JUST A JOKE

Difference Between Girls' Ages
What is the difference between girls aged: 8, 18, 28, 38, 48, 58, 68?

At 8 - You take her to bed and tell her a story.

At 18 - You tell her a story and take her to bed.

At 28 - You don't need to tell her a story to take her to bed.

At 38 - She tells you a story and takes you to bed.

At 48 - You tell her a story to avoid going to bed.

At 58 - You stay in bed to avoid her story.

At 68 - If you take her to bed, that'll be a story!!

Pertanyaan yang Tidak Bisa Dijawab Murid
Guru : "Anak anak, Indonesia terletak antara dua samudra dan dua...?"
Murid : "Benuaaaa....!"
Guru : "Salah ! Yang benar Indonesia terletak diantara dua samudra dan dua duanya amatlah dalam...!"
Guru : "Sekarang flora dan fauna. Kalau akan paus binatang mamalia , buaya binatang reptilia, kambing binatang herbivora. Sedangkan macan adalah binatang....?"
Mudrid : "Carnivora !"
Guru : "Kalian ini memang goblok ....Macan adalah binatang yang amat menakutkan...!"
Murid : ??????
Guru : "Sekarang tentang kesehatan. Kemarin si budi jatuh dari pohon, dia pingsan, tungkainya mengenai batu tajam sehingga keluar...?"
Murid : "Darahhh....!"
Guru : "Eeee e e eee, Benar benar goblok! Yang benar Dia pingsan, tungkainya mengenai batu tajam sehingga keluarganya kelabakan...!"
Murid: "%$%@^#$@^%#$@@#@"

Thursday, March 10, 2005

HI

Hi...semuanya...gimana kabarnya...

Gua pengen ngasih tau aja Web Site baru gua
Yah udah ya...dagh...